Τυροπιτάκια με Αλεύρι Καλαμποκιού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Τυροπιτάκια με Αλεύρι Καλαμποκιού

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. Καλαμποκάλευρο
  • 500 γρ. Τύπου 55%
  • 20 γρ. αλάτι
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 500 γρ. μαλακιά μαργαρίνη
  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 40 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε καλά όλες τις α΄ύλες.
  2. Κόβουμε, πλάθουμε και γεμίζουμε με φάρσα τυριού, κλείνουμε τη ζύμη.
  3. Αλείφουμε με αυγό και περνάμε με νιφάδες καλαμποκιού. Ψήνουμε στους 205°C για 20'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Τυροπιτάκια με Αλεύρι Καλαμποκιού

Loulis Mills-Τύπου 55%

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. Καλαμποκάλευρο
  • 500 γρ. Τύπου 55%
  • 20 γρ. αλάτι
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 500 γρ. μαλακιά μαργαρίνη
  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 40 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε καλά όλες τις α΄ύλες.
  2. Κόβουμε, πλάθουμε και γεμίζουμε με φάρσα τυριού, κλείνουμε τη ζύμη.
  3. Αλείφουμε με αυγό και περνάμε με νιφάδες καλαμποκιού. Ψήνουμε στους 205°C για 20'.