Μπισκότα με μαρμελάδα γάλακτος
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Μπισκότα με μαρμελάδα γάλακτος

ΥΛΙΚΑ

Για τα μπισκότα:

  • 600 γρ. αλεύρι Extra Ζαχαροπλαστικής
  • 300 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 75 γρ. μέλι
  • 50 γρ. ρούμι ή κονιάκ
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 4 κρόκους
  • 100 γρ. αυγά
  • 10 γρ. baking powder

Για τη μαρμελάδα:

  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα βανίλια
  • Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 50-60 λεπτά μέχρι να γίνει παχύρευστη η μαρμελάδα. Πριν τη χρησιμοποιήσουμε την αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό πολύ καλά.
  2. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλο και κόβουμε με κουπάτ.
  3. Ψήνουμε στους 170ᵒC για 10-12 λεπτά.
  4. Μόλις κρυώσουν τα μπισκότα, παίρνουμε δυο, απλώνουμε τη μαρμελάδα στο ένα και σκεπάζουμε με το άλλο και αχνίζουμε καλά.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Μπισκότα με μαρμελάδα γάλακτος

Loulis Mills-Extra Ζαχαροπλαστικής

ΥΛΙΚΑ

Για τα μπισκότα:

  • 600 γρ. αλεύρι Extra Ζαχαροπλαστικής
  • 300 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 75 γρ. μέλι
  • 50 γρ. ρούμι ή κονιάκ
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 4 κρόκους
  • 100 γρ. αυγά
  • 10 γρ. baking powder

Για τη μαρμελάδα:

  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα βανίλια
  • Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 50-60 λεπτά μέχρι να γίνει παχύρευστη η μαρμελάδα. Πριν τη χρησιμοποιήσουμε την αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό πολύ καλά.
  2. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλο και κόβουμε με κουπάτ.
  3. Ψήνουμε στους 170ᵒC για 10-12 λεπτά.
  4. Μόλις κρυώσουν τα μπισκότα, παίρνουμε δυο, απλώνουμε τη μαρμελάδα στο ένα και σκεπάζουμε με το άλλο και αχνίζουμε καλά.