Μπισκότα Βουτύρου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Μπισκότα Βουτύρου

ΥΛΙΚΑ

1.000 γρ. Ζαχαροπλαστικής
500 γρ. βούτυρο φρέσκο
350 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. αυγά
25 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
1 πορτοκάλι (το ξύσμα και ο χυμός του)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό για 5' στη 1η ταχύτητα, προσθέτουμε το αυγό σιγά - σιγά και συνεχίζουμε για 5' ακόμη στην ίδια ταχύτητα.
  2. Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες τυλιγμένη σε μεμβράνη.
  3. Ανοίγουμε φύλλο 5 cm και κόβουμε με κουπάτ σε σχήματα της αρεσκείας μας.
  4. Φτιάχνουμε δυο ίδια μπισκότα για κάθε μερίδα και με μικρότερο κουπάτ φτιάχνουμε μια τρύπα στη μέση στο ένα από τα δύο.
  5. Ψήνουμε στους 180°C για 15' περίπου, ανάλογα με το μέγεθός τους.
  6. Μόλις κρυώσουν πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη το πάνω μπισκότο και αλείφουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας το μπισκότο που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση.
  7. Στο τέλος, ενώνουμε τα δυο μπισκότα.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Μπισκότα Βουτύρου

Loulis Mills-Ζαχαροπλαστικής

ΥΛΙΚΑ

1.000 γρ. Ζαχαροπλαστικής
500 γρ. βούτυρο φρέσκο
350 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. αυγά
25 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
1 πορτοκάλι (το ξύσμα και ο χυμός του)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό για 5' στη 1η ταχύτητα, προσθέτουμε το αυγό σιγά - σιγά και συνεχίζουμε για 5' ακόμη στην ίδια ταχύτητα.
  2. Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες τυλιγμένη σε μεμβράνη.
  3. Ανοίγουμε φύλλο 5 cm και κόβουμε με κουπάτ σε σχήματα της αρεσκείας μας.
  4. Φτιάχνουμε δυο ίδια μπισκότα για κάθε μερίδα και με μικρότερο κουπάτ φτιάχνουμε μια τρύπα στη μέση στο ένα από τα δύο.
  5. Ψήνουμε στους 180°C για 15' περίπου, ανάλογα με το μέγεθός τους.
  6. Μόλις κρυώσουν πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη το πάνω μπισκότο και αλείφουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας το μπισκότο που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση.
  7. Στο τέλος, ενώνουμε τα δυο μπισκότα.