Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα Rustic
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα Rustic

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Extra Rustic
  • 500 γρ. βούτυρο 82% λιπαρά
  • 350 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • ½ κ.γ. κανέλα
  • ½ κ.γ. μαχλέπι
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2 γρ. βανίλια
  • 200 γρ. αυγά
  • γλάσο βανίλιας (υποβρύχιο βανίλιας)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ στη 1η ταχύτητα με το φτερό για 5' εκτός των αυγών.
  2. Προσθέτουμε σιγά - σιγά τα αυγά και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2-3' μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τον κάδο.
  3. Τοποθετούμε τη ζύμη σκεπασμένη στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες.
  4. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη στα 5 cm.
  5. Κόβουμε με διάφορα κουπάτ σε διάφορα σχήματα.
  6. Ψήνουμε στους 170°C - 180°C για 15 - 20'.
  7. Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί μέχρι τους 35°C το υποβρύχιο βανίλιας και βουτάμε μέσα από τη μια πλευρά τα μπισκότα.
  8. Αφήνουμε να στεγνώσουν σε μια επιφάνεια.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Αρτοποιίας

Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα Rustic

Loulis Mills-Extra Rustic

ΥΛΙΚΑ

  • 1.000 γρ. Extra Rustic
  • 500 γρ. βούτυρο 82% λιπαρά
  • 350 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • ½ κ.γ. κανέλα
  • ½ κ.γ. μαχλέπι
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2 γρ. βανίλια
  • 200 γρ. αυγά
  • γλάσο βανίλιας (υποβρύχιο βανίλιας)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ στη 1η ταχύτητα με το φτερό για 5' εκτός των αυγών.
  2. Προσθέτουμε σιγά - σιγά τα αυγά και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε στη 1η ταχύτητα του μίξερ για 2-3' μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τον κάδο.
  3. Τοποθετούμε τη ζύμη σκεπασμένη στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες.
  4. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη στα 5 cm.
  5. Κόβουμε με διάφορα κουπάτ σε διάφορα σχήματα.
  6. Ψήνουμε στους 170°C - 180°C για 15 - 20'.
  7. Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί μέχρι τους 35°C το υποβρύχιο βανίλιας και βουτάμε μέσα από τη μια πλευρά τα μπισκότα.
  8. Αφήνουμε να στεγνώσουν σε μια επιφάνεια.