Κουλουράκια Άγλυκα Ζην
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Κουλουράκια Άγλυκα Ζην

ΥΛΙΚΑ

  • 1.800 γρ. Ζην Από Δίκοκκο Σιτάρι
  • 750 γρ. μαργαρίνη/σπορέλαιο
  • 750 γρ. χυμό πορτοκάλι
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 4-5 γρ. βανίλια
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψει καλά.
  2. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό πορτοκάλι, συν τη βανίλια και στο τέλος το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι ζην.
  3. Στη συνέχεια κόβουμε στο επιθυμητό βάρος, μορφοποιούμε και ψήνουμε στους 190°C για 25'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ευ ζήν

Κουλουράκια Άγλυκα Ζην

Loulis Mills-Ζην Πετρόμυλου

ΥΛΙΚΑ

  • 1.800 γρ. Ζην Από Δίκοκκο Σιτάρι
  • 750 γρ. μαργαρίνη/σπορέλαιο
  • 750 γρ. χυμό πορτοκάλι
  • 3 κ.σ. μέλι
  • 4-5 γρ. βανίλια
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψει καλά.
  2. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό πορτοκάλι, συν τη βανίλια και στο τέλος το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι ζην.
  3. Στη συνέχεια κόβουμε στο επιθυμητό βάρος, μορφοποιούμε και ψήνουμε στους 190°C για 25'.