Κουλουράκια Κανέλας
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Κουλουράκια Κανέλας

ΥΛΙΚΑ

  • 2.800 γρ. Ζαχαροπλαστικής
  • 500 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1.500 γρ. μαργαρίνη
  • 500 γρ. μέλι
  • 30 γρ. κανέλα
  • 40 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε πολύ καλά τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη άχνη με το σύρμα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
  2. Στη συνέχεια στη γρήγορη ταχύτητα ρίχνουμε το μέλι.
  3. Αλλάζουμε το σύρμα με φτερό και ρίχνουμε την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ζαχαροπλαστικής.
  4. Μορφοποιούμε τη ζύμη και την περνάμε σε μείγμα κανελοζάχαρης.
  5. Ψήνουμε στους 210°C για 25' περίπου.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Κουλουράκια Κανέλας

Loulis Mills-Ζαχαροπλαστικής

ΥΛΙΚΑ

  • 2.800 γρ. Ζαχαροπλαστικής
  • 500 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1.500 γρ. μαργαρίνη
  • 500 γρ. μέλι
  • 30 γρ. κανέλα
  • 40 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε πολύ καλά τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη άχνη με το σύρμα μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
  2. Στη συνέχεια στη γρήγορη ταχύτητα ρίχνουμε το μέλι.
  3. Αλλάζουμε το σύρμα με φτερό και ρίχνουμε την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι ζαχαροπλαστικής.
  4. Μορφοποιούμε τη ζύμη και την περνάμε σε μείγμα κανελοζάχαρης.
  5. Ψήνουμε στους 210°C για 25' περίπου.