Τάρτα Φρούτων
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Τάρτα Φρούτων

ΥΛΙΚΑ

  • 800 γρ Ντίνκελ Ολικής Άλεσης
  • 320 γρ. μαργαρινοβούτυρο
  • 320 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 5 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 3 γρ. βανίλια
  • 3 αυγά
  • μαρμελάδα και φρούτα της αρεσκείας σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη στο μίξερ με φτερό, μέχρι να αφρατέψει καλά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, την βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, και στο τέλος το αλεύρι ντίκελ ολικής μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά, για περίπου 2'.

Α’ τρόπος:

Βουτυρώνουμε τη βάση της τάρτας και τοποθετούμε ψιλή στρώση ζύμης παντού. Τρυπάμε με πιρούνι τον πάτο της τάρτας και ψήνουμε στους 210°C για 7-10'.Στη συνέχεια πατάμε το φουσκωμένο κάτω μέρος της τάρτας και τοποθετούμε στρώση από τη μαρμελάδα φρούτου.Ψιλοκόβουμε το αντίστοιχο φρούτο σε λεπτά φύλλα και καλύπτουμε την επιφάνεια.Ψήνουμε στους 210°C για περίπου 20', αναλόγως το μέγεθος της τάρτας.

Β’ τρόπος:

Απλώνουμε στη βουτυρωμένη ταρτιέρα ψιλή ζύμη. Τοποθετούμε τη μαρμελάδα του φρούτου και καλύπτουμε με λεπτά κομμάτια φρούτου την τάρτα. Πλάθουμε φυτίλια και τα τοποθετούμε σταυρωτά στο επάνω μέρος. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 210 °C για 30'.

ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ευ ζήν

Τάρτα Φρούτων

Loulis Mills-Ντίνκελ Ολικής Άλεσης

ΥΛΙΚΑ

  • 800 γρ Ντίνκελ Ολικής Άλεσης
  • 320 γρ. μαργαρινοβούτυρο
  • 320 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 5 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 3 γρ. βανίλια
  • 3 αυγά
  • μαρμελάδα και φρούτα της αρεσκείας σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη άχνη στο μίξερ με φτερό, μέχρι να αφρατέψει καλά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, την βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, και στο τέλος το αλεύρι ντίκελ ολικής μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά, για περίπου 2'.

Α’ τρόπος:

Βουτυρώνουμε τη βάση της τάρτας και τοποθετούμε ψιλή στρώση ζύμης παντού. Τρυπάμε με πιρούνι τον πάτο της τάρτας και ψήνουμε στους 210°C για 7-10'.Στη συνέχεια πατάμε το φουσκωμένο κάτω μέρος της τάρτας και τοποθετούμε στρώση από τη μαρμελάδα φρούτου.Ψιλοκόβουμε το αντίστοιχο φρούτο σε λεπτά φύλλα και καλύπτουμε την επιφάνεια.Ψήνουμε στους 210°C για περίπου 20', αναλόγως το μέγεθος της τάρτας.

Β’ τρόπος:

Απλώνουμε στη βουτυρωμένη ταρτιέρα ψιλή ζύμη. Τοποθετούμε τη μαρμελάδα του φρούτου και καλύπτουμε με λεπτά κομμάτια φρούτου την τάρτα. Πλάθουμε φυτίλια και τα τοποθετούμε σταυρωτά στο επάνω μέρος. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 210 °C για 30'.