Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για 8' στη 2η.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 80'.
- Απλώνουμε σε αλευρωμένο πάγκο, ανοίγουμε σε ισόπαχη ζύμη, κόβουμε σε σχέδιο και τοποθετούμε σε λαδωμένη λαμαρίνα.
- Στοφάρουμε για 30'.
- Περνάμε με μείγμα λαδιού, ελάχιστης κέτσαπ, ρίγανης και χονδρού αλατιού.
- Φουρνίζουμε στους 210°C για όσο χρόνο χρειασθεί για σωστό ψήσιμο (εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος της ζύμης στη λαμαρίνα).