Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πεϊνιρλί Βόλου

Πεϊνιρλί Βόλου

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στη 1η ταχύτητα και 2-3 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15-20', σκεπασμένη με νάιλον.
  3. Κόβουμε 180-220 γρ. ζύμης και μορφοποιούμε.
  4. Κλείνουμε και τοποθετούμε στη στόφα για 30-40', εάν θέλουμε προϊόν ημέρας ή μπορούμε να το καταψύξουμε για μελλοντική χρήση.
  5. Εάν θέλουμε χαράσσουμε ελαφρά στην μέση.
  6. Ψήνουμε στους 220°C για 20-30'. Αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο, όσο είναι ακόμα ζεστό.