Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό.
- Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30' και κόβουμε 120 γρ. ζύμης.
- Πλάθουμε σε μπαλάκι, πατάμε καλά σε στρογγυλό σχήμα.
- Στη συνέχεια το γεμίζουμε με τυρί και το κλείνουμε ώστε να πάρει σχήμα μισοφέγγαρου.
- Τοποθετούμε στη στόφα 32°C - 65% υγρασία για 20-30' λεπτά
- Αλείφουμε με αυγό και περνάμε με σουσάμι.
- Ψήνουμε στους 180-200°C για 20-25' λεπτά.