Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα υλικά της γέμισης, για 5' στη 1η ταχύτητα και 2-3 λεπτά στη 2η ταχύτητα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε στην 1η ταχύτητα για λίγα λεπτά. Ξεκουράζουμε τη ζύμη 30-40'.
- Κόβουμε 300 γρ. και τα τοποθετούμε σε ταψάκι διαμέτρου 15 εκ. στοφάρουμε για 15-20'.
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι και φουρνίζουμε στους 205°C για 30-40'.
- Από τη στιγμή που τα μορφοποιήσουμε και τα τοποθετήσουμε στα ταψάκια, χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και τα υπόλοιπα τα τοποθετούμε στη κατάψυξη.