Εκτέλεση
- Στον κάδο του ταχυζυμωτηρίου τοποθετούμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε για 8’ στην πρώτη ταχύτητα και 1΄στην δεύτερη.
- Ξεκουράζουμε την ζύμη για 45’, μέχρι η ζύμη μας να φουσκώσει καλά.
- Κόβουμε την ζύμη σε τεμάχια 300 γρ. το καθένα.
- Πλάθουμε τα ζυμάρια μας και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα σκεπασμένα.
- Τα βάζουμε στην συντήρηση στους 4°C έως και 18 ώρες, μέχρι η ζύμη να φουσκώσει πολύ καλά.
- Για το άνοιγμα της ζύμης χρησιμοποιούμε ή αλεύρι κίτρινο ή σιμιγδάλι ψιλό. Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.
- Τοποθετούμε υλικά της αρεσκείας μας.
- Ψήνουμε στους 300°C για 4’-6’ και είναι έτοιμη.