Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τα άλευρα, για 5' με το φτερό.
- Ρίχνουμε τα άλευρα και τα ανακατεύουμε σιγά-σιγά για λίγο, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη.
- Πλάθουμε οβάλ κομματάκια και τα πατάμε ελαφρά με το σύρμα.
- Ψήνουμε στους 180-200°C για 20-24'. Μόλις βγουν από το φούρνο τα ρίχνουμε σε κρύο σιρόπι.
- Αλείφουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με τριμμένο καρύδι.
- Για το σιρόπι: Bράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 10 λεπτά και ρίχνουμε λίγη βανίλια, 100 γρ. κονιάκ, 250 γρ. μέλι και ανακατεύουμε καλά.