Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κριτσίνια Γλυκά Rustic

Κριτσίνια Γλυκά Rustic

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 12-14' στη 2η ταχύτητα
  2. Κόβουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 50 γρ. και κάνουμε μερικό άνοιγμα
  3. Ξεκουράζουμε 5' και κάνουμε τελικό άνοιγμα
  4. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και κάνουμε διπλό κόψιμο κατά μήκος ώστε να σχηματισθούν τρία τεμάχια
  5. Φουρνίζουμε στους 210°C με καλή ατμοδότηση για 16-18'