Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουλουράκια Βουτύρου

Κουλουράκια Βουτύρου

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι η ζύμη να αφρατέψει καλά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα – ένα και το γάλα σιγά – σιγά. 
  2. Χτυπάμε σε πολύ γρήγορη ταχύτητα. Κατόπιν κατεβάζουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε την βανίλια, το μπέικιν , την αμμωνία και το αλεύρι ζαχαροπλαστικής (η ζύμη να είναι ελαφρώς μαλακή). 
  3. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 210°C – 220°C για 18 – 20'.