Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουλουράκια Βουτύρου

Κουλουράκια Βουτύρου

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι η ζύμη να αφρατέψει καλά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα – ένα και το γάλα σιγά – σιγά. 
  2. Χτυπάμε σε πολύ γρήγορη ταχύτητα. Κατόπιν κατεβάζουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε την βανίλια, το baking powder, την αμμωνία και το αλεύρι ζαχαροπλαστικής (η ζύμη να είναι ελαφρώς μαλακή). 
  3. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 210°C – 220°C για 18 – 20'.