Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στη 1η ταχύτητα για 3' και 7-8'στη 2η ταχύτητα.
- Κόβουμε κατευθείαν στο επιθυμητό βάρος, είτε 600 γρ. είτε 1.150 γρ. πλάθουμε και τοποθετούμε σε αντίστοιχη λαδωμένη φόρμα φρυγανιάς και στοφάρουμε μέχρι η ζύμη να φτάσει στο χείλος της φόρμας.
- Φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C για όσο χρόνο χρειαστεί, αναλόγως το βάρος, είτε 45' είτε 1 ώρα.
- Αφήνουμε να παγώσει καλά και κόβουμε σε φρυγανιέρα.
- Τοποθετούμε σε αλάδωτες λαμαρίνες και ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο στους 110-120°C για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι να τρίβεται καλά (φρυγάνισμα).