Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παξιμαδάκια Κρίθινα Πικάντικα

Παξιμαδάκια Κρίθινα Πικάντικα

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά τη ζύμη για 3' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο
  2. χρειαστεί στη 2η ταχύτητα. 
  3. Κόβουμε 350 γρ., πλάθουμε σε μπαστούνι, περνάμε από σπασμένο κριθάρι και τοποθετούμε σε λαμαρίνα. 
  4. Χαράσσουμε βαθιά με σπάτουλα πάχους 4-5 εκατοστά. 
  5. Στοφάρουμε για 30'. Φουρνίζουμε στους 210°C για 30'. 
  6. Αφού κρυώσει η ζύμη κόβουμε τα κομμάτια και τα φρυγανίζουμε.