Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στη 1η ταχύτητα και 6' στη 2η ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 40', σκεπασμένη με νάιλον.
- Κόβουμε ζύμη 440 γρ. και πλάθουμε ελαφρά με τη βοήθεια αλεύρου σε σχήμα φρατζόλας και τοποθετούμε σε πανιά με τη ραφή προς τα κάτω.
- Στοφάρουμε για 20-30'.
- Στη συνέχεια τουμπάρουμε τη ζύμη σε τελάρο ή φτυάρι, και φουρνίζουμε στους 210°C (δυνατό ταμπάνι) με ατμούς, για 45-50'.