Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπαγκέτα Μετσόβου

Μπαγκέτα Μετσόβου

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2' στην 1η ταχύτητα και 8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20' στη στόφα, μέσα σε λεκάνη. 
  3. Στη συνέχεια κόβουμε ζύμη 450 γρ. και πλάθουμε ελαφρά με αλεύρι και τη τοποθετούμε σε τελάρο. 
  4. Στοφάρουμε για 45' και τουμπάρουμε με τη ραφή στο πάνω μέρος. Τα
  5. έλος φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C για 45-50'.