Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στη 1η ταχύτητα και 7-8' στη 2η ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε 20' τη ζύμη σε λεκάνη στη στόφα.
- Κόβουμε 450-500 γρ. ζύμης, πλάθουμε και τη περνάμε από λευκό αλεύρι.
- Τοποθετούμε σε ειδική φόρμα μπαμπού με την ραφή επάνω.
- Στοφάρουμε για 40' και τουμπάρουμε σε λαμαρίνα ή τελάρο, χαράσσουμε στη μέση και φουρνίζουμε με ατμούς για 30' στους 210°C και κατεβάζουμε το φούρνο στους 200°C για 20'.