Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Μαύρο Ολικής

Ψωμί Μαύρο Ολικής

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στη 1η ταχύτητα και 8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Στη συνέχεια ξεκουράζουμε τη ζύμη για 30'σε λεκάνη στη στόφα.
  3. Κόβουμε ζύμη 450-500 γρ. πλάθουμε και περνάμε τη ζύμη από μείγμα αλεύρου πιτυρούχου και σουσαμιού.
  4. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα ή τελάρο και στοφάρουμε για 45-50'.
  5. Xαράσσουμε και φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C για 40-45'.