Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Ντίνκελ Ολικής

Ψωμί Ντίνκελ Ολικής

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 2' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα. 
  2. Ξεκουράζουμε σε λεκάνη για 30-40'. Στη συνέχεια αδειάζουμε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψί. 
  3. Αλευρώνουμε, χαράσσουμε και φουρνίζουμε στους 205°C βαθμούς με ατμούς για όσο χρόνο χρειασθεί (λόγω μεγέθους ταψιού και ποσότητας ζύμης)