Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Προζυμένιο Σύμμεικτο Λευκό

Ψωμί Προζυμένιο Σύμμεικτο Λευκό

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 10' στη 1η ταχύτητα και στη συνέχεια αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί σε λεκάνη στη στόφα για 40-50'.
  2. Κόβουμε βάρος από 1.000 έως 1.500 γρ. και πλάθουμε ελαφρά στην πάσα με πανιά.
  3. 1ος τρόπος: τα τουμπάρουμε και πατάμε καλά, τα χαράσσουμε και φουρνίζουμε χωρίς ατμούς, στους 210°C για 60-70', ίσως και 10' επιπλέον.
  4. 2ος τρόπος: τα τουμπάρουμε και τα φουρνίζουμε χωρίς ατμούς, στους 210°C για 60-70', ίσως και 10' επιπλέον.