Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 10' στη 1η ταχύτητα και στη συνέχεια αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί σε λεκάνη στη στόφα για 40-50'.
- Κόβουμε βάρος από 1.000 έως 1.500 γρ. και πλάθουμε ελαφρά στην πάσα με πανιά.
- 1ος τρόπος: τα τουμπάρουμε και πατάμε καλά, τα χαράσσουμε και φουρνίζουμε χωρίς ατμούς, στους 210°C για 60-70', ίσως και 10' επιπλέον.
- 2ος τρόπος: τα τουμπάρουμε και τα φουρνίζουμε χωρίς ατμούς, στους 210°C για 60-70', ίσως και 10' επιπλέον.