Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Θράκης Προζυμένιο

Ψωμί Θράκης Προζυμένιο

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε για 5' στη 1η ταχύτητα και για 5' στη 2η.
  2. Ξεκουράζουμε για 90' το ζυμάρι σε σκεπασμένη μπασίνα.
  3. Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος, πλάθουμε, αλευρώνουμε και τοποθετούμε σε φόρμα μπαμπού.
  4. Στοφάρουμε στους 35°C με 65% υγρασία μέχρι η ζύμη να αφρατέψει.
  5. Τουμπάρουμε, χαράσσουμε στη μέση και φουρνίζουμε στους 210°C με ελαφρούς ατμούς για 50'.