Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στη 1η ταχύτητα και για 5' στη 2η ταχύτητα.
- Στη συνέχεια ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20-30' σε λεκάνη στη στόφα. Κόβουμε ζύμη 450 γρ.
- Πλάθουμε ελαφρά σε σχήμα φρατζόλας και περνάμε από αλεύρι.
- Τοποθετούμε τις φρατζόλες σε πανιά με τη ραφή από πάνω.
- Στοφάρουμε για περίπου 30-40', τουμπάρουμε, χαράσσουμε και φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C με σταδιακή μείωση με ατμούς για 45' περίπου.