Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Βιολογικό Χωριάτικο Ολικής

Ψωμί Βιολογικό Χωριάτικο Ολικής

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στη 1η ταχύτητα και για 5' στη 2η ταχύτητα.
  2. Στη συνέχεια ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20-30' σε λεκάνη στη στόφα. Κόβουμε ζύμη 450 γρ.
  3. Πλάθουμε ελαφρά σε σχήμα φρατζόλας και περνάμε από αλεύρι.
  4. Τοποθετούμε τις φρατζόλες σε πανιά με τη ραφή από πάνω.
  5. Στοφάρουμε για περίπου 30-40', τουμπάρουμε, χαράσσουμε και φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C με σταδιακή μείωση με ατμούς για 45' περίπου.