Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 10' στην 1η ταχύτητα και στην συνέχεια αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 40'.
- Κόβουμε βάρος από 1.000 έως 1.500 γρ. και πλάθουμε σφιχτά σε σχήμα καρβελιού.
- Τα τοποθετούμε σε πάσα με πανιά με την ραφή επάνω και στοφάρουμε για 30-40'.
- Τα τουμπάρουμε και πατάμε καλά, τα αφήνουμε λίγο και φουρνίζουμε με ατμό στους 205°C για 15-20 λεπτά.
- Κατόπιν κατεβάζουμε το φούρνο στους 190°C για άλλα 40-50'.