Εκτέλεση
- Χαράσσουμε το ψωμί με την τεχνική του «χαμόγελου», χωρίς όμως να το διαχωρίσουμε
- Αλείφουμε την πάνω και την κάτω πλευρά του ψωμιού με αρωματικό άλειμμα της κρέμας από τη φέτα (η ποσότητα να μη ξεπεράσει τα 50 γρ.)
- Στη συνέχεια τοποθετούμε τα φύλλα από το μαρούλι
- Κατόπιν τοποθετούμε εναλλάξ και κατά μήκος τις μισές φέτες από τη ντομάτα και το αγγούρι, σαν ντόμινο
- Ενδιάμεσα ή από πάνω προσθέτουμε τις φέτες από το σαλάμι αέρος
- Τοποθετούμε το σάντουιτς στη βιτρίνα