Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5' στην αργή ταχύτητα και για 5' στη γρήγορη ταχύτητα.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μέχρι να αφρατέψει, περίπου 20-30'. Κόβουμε τεμάχια των 450 γρ. για μικρή λαγάνα και 750 γρ. ή 920 γρ. για μεγάλη.
Πλάθουμε ελαφριά και ξεκουράζουμε για άλλα 10-15'.
Πατάμε και ανοίγουμε τα ζυμάρια σε σχήμα λαγάνας. Περνάμε με νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Στοφάρουμε για 20-30'.
Τρυπάμε τη ζυμή και ψήνουμε με πολύ ατμό στους 210°C για 40-45' περίπου.