Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λαγάνα

Λαγάνα

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε για 3' στη 1η ταχύτητα και για 6-7 στη 2η.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15-20'.
  3. Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και πλάθουμε ελαφρά σε καρβέλι.
  4. Ξεκουράζουμε για 15-20'.
  5. Ανοίγουμε με τα δάκτυλα και πατάμε. Περνάμε με ζαχαρόνερο και αρκετό σουσάμι από πάνω.
  6. Χαράσσουμε με σπάτουλα σε σχήμα μπακλαβά.
  7. Στοφάρουμε για 35' στους 35°C με 65% υγρασία.
  8. Τρυπάμε και φουρνίζουμε για 25-30' με πολλούς ατμούς στους 210°C.