Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 3' στη 1η ταχύτητα και για 6-7 στη 2η.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15-20'.
- Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και πλάθουμε ελαφρά σε καρβέλι.
- Ξεκουράζουμε για 15-20'.
- Ανοίγουμε με τα δάκτυλα και πατάμε. Περνάμε με ζαχαρόνερο και αρκετό σουσάμι από πάνω.
- Χαράσσουμε με σπάτουλα σε σχήμα μπακλαβά.
- Στοφάρουμε για 35' στους 35°C με 65% υγρασία.
- Τρυπάμε και φουρνίζουμε για 25-30' με πολλούς ατμούς στους 210°C.