Κριτσίνια Καλαμποκιού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Κριτσίνια Καλαμποκιού

ΥΛΙΚΑ

  1. 750 γρ. Καλαμποκάλευρο
  2. 750 γρ. Ρεκόρ Φρυγανιάς
  3. 500 γρ. λάδι
  4. 500 γρ. νερό
  5. 75 γρ. κονιάκ
  6. 45 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
  7. 150 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό στη 2η ταχύτητα για περίπου 8-10', μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και μαλακή.
  2. Πλάθουμε, βουτάμε στο νερό και στη συνέχεια βουτάμε σε ντεκόρ καλαμποκιού.
  3. Ψήνουμε στους 180°C για 35-40'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ευ ζήν

Κριτσίνια Καλαμποκιού

Loulis Mills-Καλαμποκάλευρο

ΥΛΙΚΑ

  1. 750 γρ. Καλαμποκάλευρο
  2. 750 γρ. Ρεκόρ Φρυγανιάς
  3. 500 γρ. λάδι
  4. 500 γρ. νερό
  5. 75 γρ. κονιάκ
  6. 45 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
  7. 150 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό στη 2η ταχύτητα για περίπου 8-10', μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και μαλακή.
  2. Πλάθουμε, βουτάμε στο νερό και στη συνέχεια βουτάμε σε ντεκόρ καλαμποκιού.
  3. Ψήνουμε στους 180°C για 35-40'.