Ψωμάκια Χάμπουργκερ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Ψωμάκια Χάμπουργκερ

ΥΛΙΚΑ

  • 750 γρ. Τύπου 70%
  • 250 γρ. Ρεκόρ Φρυγανιάς
  • 20 γρ. αλάτι
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. σπορέλαιο
  • 100 γρ. ζύμη ξινή (περασμένο ζυμάρι)
  • 50 γρ. μαγιά
  • 570 γρ. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα.
  2. Κατευθείαν κόβουμε στο επιθυμητό βάρος, πλάθουμε και στοφάρουμε (υγρή ζέστη) για 40-50'.
  3. Πασπαλίζουμε με σουσάμι, ψήνουμε στους 210-215°C για 12-14', χωρίς ατμούς.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Ψωμάκια Χάμπουργκερ

Loulis Mills-Ρεκόρ Φρυγανιάς

ΥΛΙΚΑ

  • 750 γρ. Τύπου 70%
  • 250 γρ. Ρεκόρ Φρυγανιάς
  • 20 γρ. αλάτι
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. σπορέλαιο
  • 100 γρ. ζύμη ξινή (περασμένο ζυμάρι)
  • 50 γρ. μαγιά
  • 570 γρ. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα.
  2. Κατευθείαν κόβουμε στο επιθυμητό βάρος, πλάθουμε και στοφάρουμε (υγρή ζέστη) για 40-50'.
  3. Πασπαλίζουμε με σουσάμι, ψήνουμε στους 210-215°C για 12-14', χωρίς ατμούς.