Ψωμί Ντίνκελ Ολικής
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Ψωμί Ντίνκελ Ολικής

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 2' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε σε λεκάνη για 30-40'. Στη συνέχεια αδειάζουμε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψί.
  3. Αλευρώνουμε, χαράσσουμε και φουρνίζουμε στους 205°C βαθμούς με ατμούς για όσο χρόνο χρειασθεί (λόγω μεγέθους ταψιού και ποσότητας ζύμης)

Ευ ζήν

Ψωμί Ντίνκελ Ολικής

Loulis Mills-Ντίνκελ Τύπου 800

ΥΛΙΚΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά για 2' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε σε λεκάνη για 30-40'. Στη συνέχεια αδειάζουμε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψί.
  3. Αλευρώνουμε, χαράσσουμε και φουρνίζουμε στους 205°C βαθμούς με ατμούς για όσο χρόνο χρειασθεί (λόγω μεγέθους ταψιού και ποσότητας ζύμης)