Τυρόπιτα Κουρού με αλεύρι Σικάλεως 997
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Τυρόπιτα Κουρού με αλεύρι Σικάλεως 997

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ Σίκαλης Τύπου 997
  • 600 γρ. Τύπου 55%
  • 20 γρ. αλάτι
  • 40 γρ. ζάχαρη
  • 550 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 40 γρ. μαγιά
  • 400 γρ. γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά, κόβουμε, πλάθουμε, ανοίγουμε και γεμίζουμε με φάρσα τυριών, κλείνουμε τη ζύμη.
  2. Αλείφουμε με αυγό και στοφάρουμε για 20-30'.
  3. Φουρνίζουμε στους 205°C για 25-30'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Τυρόπιτα Κουρού με αλεύρι Σικάλεως 997

Loulis Mills-Τύπου 55%

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ Σίκαλης Τύπου 997
  • 600 γρ. Τύπου 55%
  • 20 γρ. αλάτι
  • 40 γρ. ζάχαρη
  • 550 γρ. μαργαρίνη μαλακή
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 40 γρ. μαγιά
  • 400 γρ. γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά, κόβουμε, πλάθουμε, ανοίγουμε και γεμίζουμε με φάρσα τυριών, κλείνουμε τη ζύμη.
  2. Αλείφουμε με αυγό και στοφάρουμε για 20-30'.
  3. Φουρνίζουμε στους 205°C για 25-30'.