Τυρόπιτα Κουρού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Τυρόπιτα Κουρού

ΥΛΙΚΑ

  • 2.000 γρ. Τύπου 55%
  • 40 γρ. αλάτι
  • 40 γρ. ζάχαρη
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
  • 80 γρ. νωπή μαγιά
  • 500 γρ. γάλα νωπό
  • 1.300 γρ. μαλακή μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό.
  2. Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30' και κόβουμε 120 γρ. ζύμης.
  3. Πλάθουμε σε μπαλάκι, πατάμε καλά σε στρογγυλό σχήμα.
  4. Στη συνέχεια το γεμίζουμε με τυρί και το κλείνουμε ώστε να πάρει σχήμα μισοφέγγαρου.
  5. Τοποθετούμε στη στόφα 32°C - 65% υγρασία για 20-30' λεπτά
  6. Αλείφουμε με αυγό και περνάμε με σουσάμι.
  7. Ψήνουμε στους 180-200°C για 20-25' λεπτά.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Τυρόπιτα Κουρού

Loulis Mills-Τύπου 55%

ΥΛΙΚΑ

  • 2.000 γρ. Τύπου 55%
  • 40 γρ. αλάτι
  • 40 γρ. ζάχαρη
  • 20 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
  • 80 γρ. νωπή μαγιά
  • 500 γρ. γάλα νωπό
  • 1.300 γρ. μαλακή μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό.
  2. Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30' και κόβουμε 120 γρ. ζύμης.
  3. Πλάθουμε σε μπαλάκι, πατάμε καλά σε στρογγυλό σχήμα.
  4. Στη συνέχεια το γεμίζουμε με τυρί και το κλείνουμε ώστε να πάρει σχήμα μισοφέγγαρου.
  5. Τοποθετούμε στη στόφα 32°C - 65% υγρασία για 20-30' λεπτά
  6. Αλείφουμε με αυγό και περνάμε με σουσάμι.
  7. Ψήνουμε στους 180-200°C για 20-25' λεπτά.