Gugelhupf
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Gugelhupf

ΥΛΙΚΑ

  • 1.700 γρ. αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
  • 1.400 γρ. βούτυρο 99%
  • 1.000 γρ. ζάχαρη
  • 10 γρ. αλάτι
  • 1.600 γρ. αυγά
  • 35 γρ. σόδα
  • 1.300 γρ. καστανά
  • 1.400 γρ. πάστα αμυγδάλου (μάρτζιπαν)
  • βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε στο μίξερ με το σύρμα, το μάρτζιπαν με τη ζάχαρη μέχρι να πετύχουμε μια όμορφη ζύμη.
  2. Προσθέτουμε μέσα στο μείγμα το βούτυρο, το αλάτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά και μόλις γίνουν ένας ομοιόμορφος χυλός, προσθέτουμε το αλεύρι και τη σόδα.
  4. Μόλις όλα τα υλικά ομογενοποιηθούν προσθέτουμε και τα κάστανα, που τα έχουμε ψιλοκόψει.
  5. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ειδικές φόρμες σιλικόνης (που έχουν στρογγυλό σχήμα, με κενό στο κέντρο).
  6. Ψήνουμε στους 180°C για 35-45’.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Gugelhupf

Loulis Mills-Ζαχαροπλαστικής

ΥΛΙΚΑ

  • 1.700 γρ. αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
  • 1.400 γρ. βούτυρο 99%
  • 1.000 γρ. ζάχαρη
  • 10 γρ. αλάτι
  • 1.600 γρ. αυγά
  • 35 γρ. σόδα
  • 1.300 γρ. καστανά
  • 1.400 γρ. πάστα αμυγδάλου (μάρτζιπαν)
  • βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε στο μίξερ με το σύρμα, το μάρτζιπαν με τη ζάχαρη μέχρι να πετύχουμε μια όμορφη ζύμη.
  2. Προσθέτουμε μέσα στο μείγμα το βούτυρο, το αλάτι και τη βανίλια και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά τα αυγά και μόλις γίνουν ένας ομοιόμορφος χυλός, προσθέτουμε το αλεύρι και τη σόδα.
  4. Μόλις όλα τα υλικά ομογενοποιηθούν προσθέτουμε και τα κάστανα, που τα έχουμε ψιλοκόψει.
  5. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ειδικές φόρμες σιλικόνης (που έχουν στρογγυλό σχήμα, με κενό στο κέντρο).
  6. Ψήνουμε στους 180°C για 35-45’.