Κουλουράκια Βουτύρου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Κουλουράκια Βουτύρου

ΥΛΙΚΑ

  • 3.500 γρ. Ζαχαροπλαστικής
  • 1.000 γρ. μαργαρινοβούτυρο
  • 1.000 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 15 γρ.baking powder Kenfood
  • 5 γρ. βανίλια
  • 30 γρ. αμμωνία
  • 500 γρ. γάλα νωπό
  • 7 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι η ζύμη να αφρατέψει καλά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα – ένα και το γάλα σιγά – σιγά.
  2. Χτυπάμε σε πολύ γρήγορη ταχύτητα. Κατόπιν κατεβάζουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε την βανίλια, το baking powder, την αμμωνία και το αλεύρι ζαχαροπλαστικής (η ζύμη να είναι ελαφρώς μαλακή).
  3. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 210°C – 220°C για 18 – 20'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Πολυτελείας

Κουλουράκια Βουτύρου

Loulis Mills-Ζαχαροπλαστικής

ΥΛΙΚΑ

  • 3.500 γρ. Ζαχαροπλαστικής
  • 1.000 γρ. μαργαρινοβούτυρο
  • 1.000 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 15 γρ.baking powder Kenfood
  • 5 γρ. βανίλια
  • 30 γρ. αμμωνία
  • 500 γρ. γάλα νωπό
  • 7 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χτυπάμε το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι η ζύμη να αφρατέψει καλά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα – ένα και το γάλα σιγά – σιγά.
  2. Χτυπάμε σε πολύ γρήγορη ταχύτητα. Κατόπιν κατεβάζουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε την βανίλια, το baking powder, την αμμωνία και το αλεύρι ζαχαροπλαστικής (η ζύμη να είναι ελαφρώς μαλακή).
  3. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 210°C – 220°C για 18 – 20'.