Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Petit four

Extra Ζαχαροπλαστικής

Αλεύρι από μαλακά σιτάρια χαμηλής πρωτεΐνης, λεπτόκοκκο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αλεύρι από μαλακά σιτάρια χαμηλής πρωτεΐνης, λεπτόκοκκο και πλέον κατάλληλο για ζαχαροπλαστική.

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Εξαιρετικά λεπτόκοκκο, με αποτέλεσμα να δίνει τραγανά τελικά προϊόντα με φίνα υφή.
  • Λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε πρωτεΐνες είναι το πλέον κατάλληλο για ντελικάτα προϊόντα ζαχαροπλαστικής.
  • Πολύ καλή απορροφητικότητα.

 

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

  • Ευκολοδούλευτο
  • Πολύ καλή απορροφητικότητα
  • Τραγανά και ντελικάτα τελικά προϊόντα ζαχαροπλαστικής

 

ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. Κουλουράκια βουτύρου
  2. Βουτήματα
  3. Μπατόν σαλέ
  4. Μπισκότα
  5. Πτι φουρ