Εκτέλεση
- Αφού διαλύσουμε χτυπώντας με σύρμα την ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά και τα 80 γρ. γάλα, ρίχνουμε στο μίξερ το αλεύρι, την μαγιά και το υπόλοιπο γάλα, χτυπώντας στην 1η ταχύτητα για 2'.
- Στη συνέχεια, στην 2η ταχύτητα για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι να ζυμωθεί καλά (περίπου 6-7').
- Ξεκουράζουμε την ζύμη για 45-60', σκεπασμένη με νάιλον σε ζεστό μέρος.
- Την απλώνουμε με βοήθεια αλεύρου, την ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη.
- Κόβουμε με κουπάτ και στοφάρουμε για 50-60 λεπτά.
- Τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές στους 170°C για 2-3'.