Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε τη ζάχαρη, με το αλάτι, με το γάλα σε σκόνη και τη μαργαρίνη για 2-3'.
- Προσθέτουμε τα αυγά και στο τέλος τα 450 γρ. νερό, ανακατεύοντας συνέχεια. Αμέσως προσθέτουμε το αλεύρι και το προζύμι, και αν χρειαστεί ελάχιστο νερό. Ο συνολικός χρόνος είναι περίπου 5'.
- Τελειώνοντας ρίχνουμε τη γέμιση χτυπώντας για 2' στη 2η ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 15' σκεπασμένη.
- Κόβουμε ζύμη 100-150 γρ. και στοφάρουμε για 45-50', αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 230°C για 15'.