Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός του αλατιού, για 5' στη 1η ταχύτητα και 8-9' στη 2η ταχύτητα.
- Προσθέτουμε το αλάτι στο τέλος του ζυμώματος.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 15-20', σκεπασμένη με νάιλον. Κόβουμε ζύμη 350 γρ. και πλάθουμε ελαφρά.
- Στη συνέχεια ξεκουράζουμε τη ζύμη για 10' και κάνουμε το τελικό άνοιγμα.
- Περνάμε από σουσάμι ή αλεύρι πιτυρούχο και τοποθετούμε σε ειδική φόρμα λαμαρίνας. Στοφάρουμε για 40'. Στο τέλος χαράσσουμε λοξά (3 - 5 χαράξεις) και φουρνίζουμε με πολλούς ατμούς στους 210°C για 45-50'.