Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψωμί Βρώμης

Ψωμί Βρώμης

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα, μέχρι να ζυμωθεί πολύ καλά.
  2. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20', κόβουμε και πλάθουμε σε λαδωμένη φόρμα του μισού κιλού.
  3. Στοφάρουμε για 35-40' και στη συνέχεια βρέχουμε την επιφάνεια με νερό και προσθέτουμε νιφάδες βρώμης.
  4. Χαράσσουμε λοξά, διαγώνια και σταυρωτά και φουρνίζουμε με ατμούς στους 205°C για 35'.