Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τοστ

Τοστ

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3' στη 1η ταχύτητα και 7-8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Κατευθείαν κόβουμε είτε 600 γρ. ζύμης για φόρμα 500 γρ. είτε 1.000 γρ. ζύμης για φόρμα 1.000 γρ.
  3. Πλάθουμε ισόβαρα 4 μπαλάκια και στοφάρουμε για 50-60', μέχρι να πλησιάσει η ζύμη το χείλος της φόρμας.
  4. Σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε στους 210°C με ατμούς, για 45-60'.