Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα ώστε να ζυμωθεί σωστά (άνοιγμα μεμβράνης)
- Κόβουμε σε τεμάχια των 550 γρ. για φόρμα 500 γρ.
- Κατόπιν πλάθουμε, πατάμε καλά και τοποθετούμε τις φόρμες στη στόφα χωρίς καπάκι
- Φουρνίζουμε στους 210°C τις φόρμες με καπάκι και ατμούς και ψήνουμε για 40 - 45 λεπτά
- Tip: Με την προσθήκη 180 γρ. ψημένων ηλιόσπορων μπορείτε να φτιάξετε σπορένιο τόστ