Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τοστ Rustic

Τοστ Rustic

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε για 2' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα ώστε να ζυμωθεί σωστά (άνοιγμα μεμβράνης)
  2. Κόβουμε σε τεμάχια των 550 γρ. για φόρμα 500 γρ.
  3. Κατόπιν πλάθουμε, πατάμε καλά και τοποθετούμε τις φόρμες στη στόφα χωρίς καπάκι
  4. Φουρνίζουμε στους 210°C τις φόρμες με καπάκι και ατμούς και ψήνουμε για 40 - 45 λεπτά
  • Tip: Με την προσθήκη 180 γρ. ψημένων ηλιόσπορων μπορείτε να φτιάξετε σπορένιο τόστ