Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τοστ Ζην με Φρέσκια Μοτσαρέλα και Τομάτα

Τοστ Ζην με Φρέσκια Μοτσαρέλα και Τομάτα

Εκτέλεση

Για το ξινό προζύμι

  1. Ζυμώνουμε στην 1η ταχύτητα για 10 λεπτά και στη συνέχεια το τοποθετούμε σε κλειστό κουβά σε οποιοδήποτε χώρο εκτός ψυγείου
  2. Χρήση αυτού μετά από 24 ώρες τουλάχιστον

Για τις φέτες τοστ Ζην

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα και για περίπου 5 - 7 λεπτά στη 2η ταχύτητα
  2. Κατευθείαν κόβουμε ζύμη 1.200 γρ. για φόρμα του τόστ 600 γρ.
  3. Στοφάρουμε για περίπου 50 - 60 λεπτά (προτού η ζύμη φθάσει στο χείλος της φόρμας)
  4. Σκεπάζουμε με καπάκι και φουρνίζουμε με ατμούς στους 210°C για 50 λεπτά τουλάχιστον
  5. Αφού ψηθεί και κρυώσει καλά, το κόβουμε στη μηχανή του τοστ

Για τη γέμιση

  1. Αλείφουμε την αρωματική κρέμα τυριού και στις δύο φέτες (η ποσότητα να μη ξεπερνάει τα 40 γρ.)
  2. Τοποθετούμε τα φυλλώματα από το σπανάκι
  3. Πάνω από το σπανάκι βάζουμε τις φέτες από τη μοτσαρέλα και τις πουδράρουμε με λίγο πιπέρι
  4. Κλείνουμε και μεμβρανάρουμε το σάντουιτς (εάν υπάρχει τρίγωνη πλαστική θήκη μπορούμε να το κόψουμε διαγωνίως και να το αποθηκεύσουμε μέσα σε αυτή)