Εκτέλεση
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2' στην αργή ταχύτητα και 6-8' στη γρήγορη ταχύτητα.
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη μέχρι να αφρατέψει. Κόβουμε 550 γρ. για μικρή λαγάνα και 920 γρ. για μεγάλη.
- Πλάθουμε ελαφριά και στοφάρουμε μέχρι να αφρατέψει. Πατάμε, ανοίγουμε, περνάμε με μπουλαμάτσι και ρίχνουμε το σουσάμι.
- Στοφάρουμε 10-20'. Τρυπάμε και φουρνίζουμε με ατμούς.
- Επίσης, σε 2.000 γρ. ζύμης λαγάνας μπορούμε να προσθέσουμε:
- 200 γρ. ελιές
- 200 γρ. πιπεριά Φλωρίνης
- 10 γρ. ρίγανη