Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λαγάνα Πολυτελείας

Λαγάνα Πολυτελείας

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά  μαζί για 2' στην αργή ταχύτητα και 6-8' στη γρήγορη ταχύτητα.
  2. Ξεκουράζουμε τη ζύμη μέχρι να αφρατέψει. Κόβουμε 550 γρ. για μικρή λαγάνα και 920 γρ. για μεγάλη.
  3. Πλάθουμε ελαφριά και στοφάρουμε μέχρι να αφρατέψει. Πατάμε, ανοίγουμε, περνάμε με μπουλαμάτσι και ρίχνουμε το σουσάμι.
  4. Στοφάρουμε 10-20'. Τρυπάμε και φουρνίζουμε με ατμούς.
  5. Επίσης, σε 2.000 γρ. ζύμης λαγάνας μπορούμε να προσθέσουμε:
  • 200 γρ. ελιές
  • 200 γρ. πιπεριά Φλωρίνης
  • 10 γρ. ρίγανη