Κριτσίνια Τυριών
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Κριτσίνια Τυριών

ΥΛΙΚΑ

  • 2.500 γρ. Τύπου 70%
  • 2.500 γρ. Ζαχαροπλαστικής
  • 50 γρ. αλάτι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
  • 1.100 γρ. μαργαρίνη
  • 1.500 γρ. κρασί λευκό
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί κεφαλογραβιέρα
  • 20 γρ. τσίλι κέτσαπ
  • 400 γρ. ηλιέλαιο
  • 300 γρ. νερό περίπου
  • Ντεκόρ
  • Γκούντα
  • Ρεγκάτο
  • Κασέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά, εκτός από τα υλικά για το ντεκόρ.
  2. Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος, μορφοποιούμε και το περνάμε από το μείγμα τυριών γκούντα, ρεγκάτο, κασέρι.
  3. Ψήνουμε χωρίς ατμούς στους 190°C για 20-22'.
ΤΑ ΑΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Άλευρα Αρτοποιίας

Κριτσίνια Τυριών

Loulis Mills-Τύπου 70%

ΥΛΙΚΑ

  • 2.500 γρ. Τύπου 70%
  • 2.500 γρ. Ζαχαροπλαστικής
  • 50 γρ. αλάτι
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. μπέικιν πάουντερ Kenfood
  • 1.100 γρ. μαργαρίνη
  • 1.500 γρ. κρασί λευκό
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί κεφαλογραβιέρα
  • 20 γρ. τσίλι κέτσαπ
  • 400 γρ. ηλιέλαιο
  • 300 γρ. νερό περίπου
  • Ντεκόρ
  • Γκούντα
  • Ρεγκάτο
  • Κασέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά, εκτός από τα υλικά για το ντεκόρ.
  2. Κόβουμε στο επιθυμητό βάρος, μορφοποιούμε και το περνάμε από το μείγμα τυριών γκούντα, ρεγκάτο, κασέρι.
  3. Ψήνουμε χωρίς ατμούς στους 190°C για 20-22'.