Τοστ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Τοστ

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. Τύπου 55%
  • 300 γρ. Ρεκόρ Φρυγανιάς
  • 200 γρ. Τύπου 70% Δυνατό
  • 20 γρ. αλάτι
  • 20 γρ. ιμβερτοσάκχαρο
  • 30 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. ξινό ζυμάρι
  • 10 γρ. λεκιθίνη
  • 50 γρ. μαγιά
  • 10 γρ. γάλα σε σκόνη 26% λιπαρά
  • 5 γρ. προπιονικό ασβέστιο
  • 580-600 γρ. νερό
  • 20 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3' στη 1η ταχύτητα και 7-8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Κατευθείαν κόβουμε είτε 600 γρ. ζύμης για φόρμα 500 γρ. είτε 1.000 γρ. ζύμης για φόρμα 1.000 γρ.
  3. Πλάθουμε ισόβαρα 4 μπαλάκια και στοφάρουμε για 50-60', μέχρι να πλησιάσει η ζύμη το χείλος της φόρμας.
  4. Σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε στους 210°C με ατμούς, για 45-60'.

Άλευρα Αρτοποιίας

Τοστ

Loulis Mills-Τύπου 70% Δυνατό

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. Τύπου 55%
  • 300 γρ. Ρεκόρ Φρυγανιάς
  • 200 γρ. Τύπου 70% Δυνατό
  • 20 γρ. αλάτι
  • 20 γρ. ιμβερτοσάκχαρο
  • 30 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. ξινό ζυμάρι
  • 10 γρ. λεκιθίνη
  • 50 γρ. μαγιά
  • 10 γρ. γάλα σε σκόνη 26% λιπαρά
  • 5 γρ. προπιονικό ασβέστιο
  • 580-600 γρ. νερό
  • 20 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3' στη 1η ταχύτητα και 7-8' στη 2η ταχύτητα.
  2. Κατευθείαν κόβουμε είτε 600 γρ. ζύμης για φόρμα 500 γρ. είτε 1.000 γρ. ζύμης για φόρμα 1.000 γρ.
  3. Πλάθουμε ισόβαρα 4 μπαλάκια και στοφάρουμε για 50-60', μέχρι να πλησιάσει η ζύμη το χείλος της φόρμας.
  4. Σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε στους 210°C με ατμούς, για 45-60'.