Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τοστ Oλικής

Τοστ Ολικής

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 6'στη 1η ταχύτητα και 8-9' στη 2η ταχύτητα.
  2. Χωρίς να το ξεκουράσουμε, κόβουμε ζύμη είτε 580 γρ. για φόρμα 500 γρ. είτε 1.150 γρ. για φόρμα 1.000 γρ. πλάθουμε σφιχτά και τοποθετούμε σε λαδωμένη φόρμα τόστ.
  3. Στοφάρουμε μέχρι η ζύμη να αγγίξει το χείλος της φόρμας.
  4. Φουρνίζουμε με ατμούς για περίπου 1 ώρα στους 210°C.