Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τοστ Βρώμης

Τοστ Βρώμης

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για 3' στη 1η ταχύτητα και για όσο χρόνο χρειαστεί στη 2η ταχύτητα.
  2. Κόβουμε κατευθείαν 600 γρ. ζύμη για φόρμα 500 γρ. ή 1.100 γρ. ζύμη για φόρμα 1.000 γρ. και στη συνέχεια πλάθουμε τη ζύμη και τη τοποθετούμε στη φόρμα.
  3. Στοφάρουμε με ατμούς μέχρι η ζύμη να φτάσει ένα δάχτυλο πριν το χείλος της φόρμας.
  4. Φουρνίζουμε στους 210°C με ατμούς για 45'.