
Moul-bie Μαύρη Σίκαλη
Μείγμα για παραγωγή ψωμιού μαύρης σίκαλης
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Βυνούχο μείγμα αλεύρου σίτου - σίκαλης
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ
- Κατάλληλο για όλα τα παραδοσιακά βαριά ψωμιά σικάλεως
- Ιδιαίτερο άρωμα και γεύση τελικών προϊόντων
- Κατάλληλο για αργή ωρίμανση και για κατεψυγμένη ζύμη
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η ζύμη του τελικού προϊόντος είναι υγρή και κολλώδης λόγω του υψηλού ποσοστού σίκαλης
ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
- Εξοικονόμηση κόστους λόγω απορροφητικότητας
- Μεγάλη διατηρησιμότητα τελικών προϊόντων
ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
- Ψωμί σικάλεως
- Ψωμί γεμιστό (αλμυρό και γλυκό)
- Φρυγανιά σικάλεως
- Τοστ σικάλεως
- Τυρόπιτα σικάλεως
- Φύλλο σικάλεως
- Κουλούρια σικάλεως